MMZU
Cześć,
Zwracam się do starosty (starosta chciał, żeby było oficjalnie na forum, więc tak zamieszczam).
Zrobił się bałagan z zaliczeniem i egzaminem do przedmiotu z CATII ("Modelowanie wspomagające projektowanie maszyn").
Nie odbyło się zaliczenie w terminie w jakim ustalił prowadzący (18 maja), jeżeli wszystko (zaliczenie i egzamin) zostało przeniesione na jeden dzień tj. 25 maja to skontaktuj się z prowdzacym jak to ma wygladać, czy w związku z tym planuje jakieś zwolnienia z egzaminu. Zwróć uwagę na to że tylko jedna grupa ma laboratoria przed wykładami.
Jak się coś dowiesz - zamieść informacje na forum.
Pozdrawiam,
Iwona
Napisałem do prowadzącego w sprawie zaliczenia i egzaminu, zasugerowałem również sprowadzenie egzaminu do formy zaliczenia... oto odpowiedź prowadzącego:
Zaliczenie z laboratoriów jest 25.02 egzamin (pisemny) również na ostatnim wykładzie.
Zaliczenie nie jest wymagane do przystąpienia do egzaminu
Przy wystawianiu oceny końcowej będę brał pod uwagę głównie wyniki zaliczenia.
Niestety z uwagi na ukształtowanie struktury rozkładu zajęć i niewielką liczbe spotkań wypadło tak jak wypadło.
ps.
a) rysunek na mojej stronie domowej
b przykładowe pytania na egzamin:
1. ciągłość krzywych i powierzchni - interpretacja geometryczna
2. modelowanie brył wieloprzekrojowych
3. zalety modelowania parametrycznego
z mojej strony moge powiedzieć że dziwi mnie fakt pisania egzaminu z tego.. jeżeli ma ktoś jakieś materiałyz wykładów dabrze byłoby to wrzucic na forum. z góry dzięki
Ostatnio edytowany przez fasza (2013-05-21 09:46:11)